جراحی های زیبایی
پروتز سینه
زیبایی پلاس
- زمان مطالعه: ۵ دقیقه
- ۲,۵۰۲ بازدید
فهرست مطالب
پروتز سینه
شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که بارها و بارها چشم به سینههای خوش فرم تاپ مدلهای دنیا دوخته باشید و آرزوی داشتن سینههای برجسته، گرد، بزرگ و زیبا را در ذهنتان مرور کرده باشید. خبر خوش چنین است که این آرزو هم اکنون محقق شده است و خانم ها میتوانند برای پُر و زیباتر نشان دادن سینهها، از پروتز سینه (ایمپلنت سینه) استفاده کنند. جراحی پروتز سینه با اهداف زیبایی انجام میشود.
برخی بانوان به دلیل کنسر سینه (سرطان سینه) یا تصادف و … مجبور به تخلیه بافت سینه خود شده اند، در چنین شرایطی پروتز سینه روزنه امیدی است که سینه تخلیه شده، دوباره فرم زیبایی بگیرد و جذابیت زنانه کاهش پیدا نکند. همچنین بسیاری بانوان به صورت ژنتیکی سینه های کوچکی دارند و یا بر اثر شیردهی یا کاهش شدید وزن، بافت سینه آن ها بسیار کوچک شده. پروتز سینه اینجا نیز مثل یک ناجی عمل کرده و کمک میکند تا فرد سینه زیبا و خوش فرمی داشته باشید و قرینه بودن سینهها را به خوبی لمس کند.
انواع پروتز سینه
ایمپلنت سینه سیلیکون و سالین (اب و نمک)
دو نوع پایه برای ایمپلنت سینه وجود دارد: ژل سالین و سیلیکون

ایمپلنت سالین همان پوسته های سیلیکونی هستند که با آب نمک یا همان سالین استرلیزه شده، پر شده اند. بعضی از آنها از قبل پر شدند و بعضی دیگر در طول عمل جراحی ایمپلنت پر می شوند. ایمپلنت های ژلی پر شده از سیلیکون، پوسته های سیلیکونی هستند که با یک ذره پلاستیکی به نام سیلیکون پر شده اند.
همچنین پروتز های سینه برندها و فرمهای مختلفی دارند و از نظر میزان برجستگی و فرم نیز باهم متفاوتند. رایج ترین نوع پروتز سینه پروتز گرد و پروتز اشکی یا آنومیکال است که بر اساس سلیقه بیمار، نوع و برجستگی پروتز انتخاب میشود.
پروتز سینه از چه سنی قابل انجام است؟
از آنجایی که سینه ها می توانند تا حدود۲۰ سالگی رشد کنند، سازمان جهانی غذا و دارو پیشنهاد می کند که برای این جراحی باید ۱۸ سال ( ایمپلنت های آب نمک یا سالین ) و برای ایمپلنت های سیلیکونی ۲۲ سال سن داشته باشند.
پروتز سینه چطور انجام میشود؟
پروتز سینه به روش های مختلفی انجام میشود. بسته به محلی که پروتز قرار میگیرد و محل برش، انواع آن متفاوت است.
انواع برش پروتز سینه

- برش در زیر سینه (رایجترین نوع برش)
- برش دور نیپل سینه
- برش در ناحیه زیر بغل
- برش در ناحیه ناف یا شکم (موارد خاص)
انواع محل قرار گیری پروتز سینه

- زیر عضله سینه (مناسب برای افرادی که لاغر هستند و بافت سینه خیلی کمی دارند و میخواهند پروتز دیده نشود)
- روی عضله سینه (مناسب بانوانی که بافت روی سینه کمتر از نواحی دیگر سینه است)
- محل قرار گیری پروتز سینه با مشورت و صلاحدید پزشک انتخاب میشود.
- بسیار اهمیت دارد که در انتخاب جراح سینه مناسب، به دنبال فردی بگردید که در این زمینه تجربه کافی داشته باشد تا نتیجه زیباتری حاصل شود.
اقدامات قبل از جراحی پروتز سینه
قبل از فرآیند ایمپلنت سینه احتمالاً در یک جلسه ارزیابی پزشکی با جراح خود ملاقات می کنید و می توانید در مورد خواسته های خود و بازخوردهایی که از پزشک انتظار دارید، صحبت کنید. جراح نیز به شما کمک میکند تا بهترین سایز پروتز سینه را بر اساس فرم بدن خود انتخاب کنید و محل مناسب قرارگیری پروتز سینه را مشخص میکند.

همچنین شما باید قبل از جراحی آزمایش های لازم را انجام دهید و از دو هفته قبل، مصرف هرگونه داروی هورمونی، سیگار، الکل، قلیان، داروهای رقیق کننده خون و… را متوقف کنید.
جراحی پروتز سینه اغلب یک الی دو ساعت طول می کشد و تحت بیهوشی عمومی انجام می شود.
نقاهت بعد از پروتز سینه
ناجیه برش سینه پانسمان شده و ممکن است یک لوله جهت خروج راحت خونابه های جراحی نیز به کنار بخیه سینه متصل شود که بعد از دو الی سه روز برداشته میشود.
پانسمان بخیه را به دستور پزشک تعویض کنید.
اغلب درد زیادی را تجربه نخواهید کرد اما اگر دردی داشتید با استفاده از مسکن های رایج تجویز شده توسط پزشک، آن را آرام کنید.
تا ۲ ماه از برداشتن وسیله های سنگین پرهیز کنید.
داروهای تجویزی توسط جراح پروتز سینه خود را در ساعات مقرر و منظم مصرف کنید.
برای کاهش اثر دارو بیهوشی از مایعات فراوان استفاده کنید.
عوارض جراحی پروتز سینه
- احساس درد در ناحیه سینه
- تغییراتی در احساس نوک سینه و خود سینه
- تشکیل شدن بافت زخم و سفت شدن آن در محل اطراف ایمپلنت زخم
- مشکلاتی در سایز و شکل این ایمپلنت ها ( مثلاً ممکن است سینه ها قرینه نباشند)
- احتمال ایجاد غده ها که بسیار نادر است اما ممکن است به دلیل وجود بافت ایمپلنت باشد.
- احتمال ایجاد شکافت و یا نشت مواد از ایمپلنت سین.
- کپسوله شدن سینه
- خونریزی
- عفونت
آیا پروتزهای سینه همیشگی هستند؟
این ایمپلنت ها برای مدت زمان طولانی تولید نشدهاند. ممکن است مجبور شوید بعد از ده الی پانزده سال پروتز سینه خود را تعویض کنید. همچنین باید ۳ سال بعد از این جراحی، برای بررسی وضعیت سینه ها ماموگرافی انجام دهید. ایمپلنت سینه ممکن است ماموگرافی را سخت کند اما می توان با استفاده از آزمایش های اشعه ایکس داخل سینه را به راحتی مشاهده کرد.
ایمپلنت های سینه ممکن است شیردهی را برای خانم ها کمی سخت کند.
سخن آخر
اگر تجربه مطالعه درخصوص جراحیهای زیبایی را داشته باشید، بیشک میدانید که اطلاعات ارائه شده در بیشتر مواقع بدون درنظر گرفتن ریسکها، دردها و عوارض عنوان میشود. ما در زیبایی پلاس تلاش میکنیم تا بهترین و واقعیترین اطلاعات را دراختیار شما عزیزان قراردهیم.
به این مطلب امتیاز دهید :
میانگین: ۵ / ۵. تعداد امتیاز دهندگان: ۱
اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز میدهید.