جراحی های زیبایی
تزریق ژل
زیبایی پلاس
- زمان مطالعه: ۶ دقیقه
- ۳,۵۸۰ بازدید
فهرست مطالب
تزریق ژل یا فیلر
علاقهمندی انسانها به زیباتر شدن، بسیار طبیعی است. همه انسانها از جذابیتهای ظاهری لذت میبرند و علاقهمند به ایجاد تغییرات مثبت در ظاهر صورت و بدنشان هستند. تزریق ژل یا فیلر نیز، یکی از خدمات زیبایی است که معمولا بسیار در دسترس و آسان انجام میشود. برای تزریق ژل، کافی است به پزشک متخصص یا کلینیک زیبایی تخصصی مراجعه کنید و در جلسه مشاوره، تمامی انتظاراتتان از تزریق ژل لب، ژل صورت، زیر چشم و یا دست را بیان کنید. پزشک باتوجه به توضیحاتی که شما ارائه کردهاید، بهترین تکنیک تزریق ژل را برایتان انجام میدهد. در ادامه، بهترین و جدیدترین اطلاعات را درخصوص تزریق ژل یا فیلر بررسی میکنیم.
ژل و فیلر صورت چیست؟

فیلر صورت یک نوع ماده مصنوعی و یا طبیعی است که به داخل خطوط، چین خوردگی ها و بافت صورت تزریق میشود و چین و چروک ها را کاهش میدهد و باعث پر نشان دادن صورت می شود. در نتیجه سن افراد کمتر نشان داده می شود. ژل و فیلر برای برطرف کردن عیوب صورت و قرینهسازی استفاده میشود. معمولا برای پاک کردن خط لبخند، بزرگ کردن گونه ها، لب ها و اصلاح زخم های آکنه به کار می روند. اکثر این فیلرها قابل جذب هستند. بنابراین نتایجی را در کوتاه مدت ایجاد می کنند که ممکن است چند ماه یا دو سال طول بکشد که بسته به نوع محصول استفاده شده دارد.
آیا تزریق ژل و فیلر دائمی است؟

بعضی از ژل ها تقریباً دائمی هستند و می توانند تا چند سال دوام بیاورند. طبق تحقیقات انجام شده در آمریکا فقط در سال ۲۰۱۷، ۲.۷ میلیون فیلر صورت برای افراد انجام شد. یعنی ۳ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. همین افزایش طرفداران تزریق ژل نشاندهنده میزان محبوبیت و رضایت از ماندگاری ۶ ماه الی ۲ سال ژل است.
انواع ژل های صورت را بشناسید
از آنجایی که اثر تزریق ژل و فیلر بلافاصله بعد از تزریق قابل مشاهده است، میتوان نتیجه گرفت که کلیه ژل ها پس از تزریق اثربخشی مطلوبی دارند. چیزیکه ژلها را متفاوت میکند، میزان ماندگاری و واکنشهایی است که در بدن ایجاد میکنند. فیلرهای رایج شامل موارد زیر هستند:
ژل هیالورونیک اسید
این ماده ژل مانند به صورت طبیعی در بدن یافت می شود، برای برجسته کردن پوست، حجم دادن به نواحی مثل گونه ها و باز کردن چین و چروک ها مخصوصاً در اطراف چشم و لب و پیشانی مورد استفاده قرار می گیرند. برند های آن شامل ژوویدرم و رستیلان هستند. از آنجایی که بدن هیالورونیک اسید را به تدریج و در طول زمان جذب می کند، نتایج آن فقط ۶ الی ۱۲ ماه باقی می ماند. البته فیلر های پوستی پیشرفت های زیادی کرده اند و معمولاً می توانند تا ۱۲ ماه یا بیشتر، ماندگاری داشته باشند.
ژل کلسیم هیدروکسی لاپاتیت
این فیلر از کلسیم به عنوان یک جزء میکروسکوپی استفاده می کند و آن را به یک ژل اضافه می کند و سپس تزریق می کند. ژل این نوع فیلر ضخامت بیشتری نسبت به هیالورونیک اسید دارد. در نتیجه برای چروک های عمیق مناسب تر است. نتایج آن نیز تقریباً یک سال باقی خواهد ماند.
ژل پلی ال_لاکتیک اسید
این ماده به تحریک کلاژن سازی پوست برای پر کردن چین و چروک ها کمک می کند و باعث افزایش سفتی پوست می شود و چین و چروک ها را کاهش میدهد. این فیلر برای درمان ترک های عمیق و افزایش حجم صورت در قسمت هایی که چربی در آن کاهش پیدا کرده است، مورد استفاده قرار می گیرد. اثربخشی این مدل ژل، تدریجی است اما نتایج آن تا حدود دو سال ماندگار است.
ژل پلی متیلمتاک ریلات
این فیلر از اجزای ریز میکروسکوپی و کلاژن تولید شده است که پوست را شفاف می کند. البته ممکن است مشکلاتی هم به همراه داشته باشد. این نوع از فیلر می تواند دائمی هم باشد. نتایج تزریق ژل پلی متیلمتاک ریلات، پنج سال باقی خواهد ماند اما اولین انتخاب پزشکان نخواهد بود. طبق تحقیقات انجام شده، فیلر های پوستی پیچیدگی های بیشتری دارند که در بعضی مواقع ممکن است باعث اختلال و عفونت در بدن شود.
چرا باید بهترین پزشک متخصص تزریق ژل را انتخاب کنید؟

از آنجایی که تزریق ژل و فیلر عموماً اقدام کم خطری محسوب می شود، گاهی دقت کافی در انتخاب پزشک متخصص برای انجام تزریق ژل انجام نمیشود. برای دستیابی به بهترین نتیجه از تزریق ژل، باید به پزشک متخصص باتجربه مراجعه کنید. عدم مراجعه به پزشک متخصص پوست مو زیبایی و یا متخصصین جراحی پلاستیک، موجب بروز مشکلات متعددی پس از تزریق ژل خواهد شد. سعی کنید برای پیدا کردن بهترین پزشک تزریق ژل، تحقیق کافی انجام دهید و از اطرافیانتان پرس و جو کنید.
نکته:
یادتان باشد که تزریق ژل، فرآیندی پزشکی است و انجام آن در آرایشگاه، خانه و هر مکانی بهغیر از کلینیک تخصصی زیبایی و مطب پزشک، اصلا توضیه نمیشود.
مراقبت های بعد از تزریق ژل
جدی گرفتن مراقبتهای بعد از تزریق ژل، اهمیت زیادی در نتیجه آن دارد. معمولا پزشکان هشدار می دهند که ناحیه تزریق شده را ماساژ ندهید و در دمای بسیار بالا قرار ندهید. مثلاً در این مدت زمان، نباید به جاهای بسیار سرد و یا بسیار گرمی مثل سونا بروید. آنتی هیستامین ها و داروهای ضد التهاب بدون نسخه ممکن است به کاهش قرمزی و خارش کمک کنند. اگر علائمی از جمله عفونت، مثل تب و ترشح حرارت زیاد، التهاب پوست را مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید. اگر مشکلات بینایی و تنفسی پیدا کردید یا درد شدید یا هر کدام از علایم خطرناک را داشتید، حتما به پزشک مراجعه کنید. سعی کنید تا چندین روز، ناحیه تزریق شده را تحت فشار قرارندهید و هنگام خواب، هیچ فشاری به آن وارد نکنید.
عوارض جانبی تزریق ژل چیست؟
عوارض جانبی وجود دارند که در محل تزریق اتفاق می افتند و می توانند خیلی سریع رخ بدهند اما معمولاً بعد از ۷ الی ۱۴ روز ناپدید می شوند که شامل موارد زیر هستند:
- قرمزی و ورم
- درد
- کبودی
- خارش
- حساسیت
- عوارض جانبی نادر
- بعضی از عوارض جانبی رواج کمتری دارند. بنابراین باید در مورد آنها هم اطلاعاتی داشته باشید.
- عفونت
- نشت فیلر از محل تزریق
- جوش هایی در اطراف محل تزریق که ممکن است برای برداشتن نیاز به جراحی داشته باشند
- واکنش التهابی در محل فیلر
- حرکت فیلر از یک محل به محل دیگر
- آسیب دیدگی رگ های خونی
- کوری که زمانی اتفاق می افتد که فیلر وارد رگ شود و جریان خون را به چشم مسدود کند.
- مرگ بافت بدن که به علت مسدود شدن جریان خون اتفاق می افتد
سخن آخر
تزریق ژل یکی از بهترین و غیرتهاجمیترین روشهای ایجاد حجم و برطرف کردن عدم تقارن در صورت و بدن محسوب میشود. تزریق ژل ریزهکاریهای زیادی دارد که تیم زیبایی پلاس، جهت اطلاع شما عزیزان تمامی موارد را در این مطلب بررسی نموده است. شما نیز، با نظردهی ما را در ارائه اطلاعات دقیق از جراحی های زیبایی یاری کنید.
به این مطلب امتیاز دهید :
میانگین: ۰ / ۵. تعداد امتیاز دهندگان: ۰
اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز میدهید.